marți, 18 ianuarie 2011

Am ramas datoare cu continuarea unui post… care incepea cu m-am saturat!

M-am saturat de natia asta pentru ca:

1. Ne catalogam dupa primele cuvinte. Strambam din nas inainte sa aflam mai mult de o propozitie de la interloculorul nostru. Ardeleni cu sudisti, olteni cu moldoveni, cei cu Dacie versus cei cu Mertzan dinamovisti vs. stelisti. Daca ajungi sa cunosti un om din “echipa adversa” fara sa-I rupi fata ca de ce tine el cu echipa X, ajungi la concluzia ca e om de treaba. Si mai zicem ca nu suntem ipocriti?

2. Suntem “Gica Contra” de cand ne stim. Orice idee e sortita esecului. Nici nu vedem ca altii reusesc in jur… “Baa, astia au pile” 

3. De cand am pus mana pe carnet si evident ca am primit si o masina bengoasa mergem cu ea… indiferent ca e pan’ la chioscu din colt sau pan’ la scoala(pe traficu’ lu’ Dumnezau)… de ce facem asta? Pai..1. avem masina, fratica… sa vada poporu! 2. sa ajungem mai repede… Sa fim seriosi.. calculeaza cat timp iti ia sa pornesti masina(hai, ca sa fie interesant, sa fie si iarna), sa o scoti in parcarea din fata blocului, sa iesi pe straduta, sa ai grija sa nu palesti babele care nu au aflat de existenta trotuarului, sa gasesti loc de parcare in fata/spatele magazinului, iesi din masina, incui masina… intri in magazine…cumperi…iesi din magazin… descui usa,intri in masina, iar pornesti, iar ai grija sa iesi din parcare, ajungi la bloc, parchezi masina,iesi din masina. Fata de iesit din casa, mers la magazine, cumparat, venit inapoi.. You do the math.

4. Cand te-ai bucurat de viata ultima data? Suntem robotei doborati de grija zilei de maine .. 

5. Cat de usor se face rost de loc de parcare cand te muti la bloc? 

6. Facem tz-aspe biserici si 2 scoli. 

7. Vezi copiii cu 2 tricouri si 3 pulovere chiar daca sunt 20 de grade afara. 

8. Suntem saraci din cauza prostiei si nici macar nu ne dam seama. Nu am vazut in viata mea un om destept si muncitor care sa fie si sarac. 

9. Barbatii petrec mai mult timp cu berea in mana si semintele pe burta decat cu nevasta. 

10. Desi avem o groaza de femei frumoase, suntem o natie de “frustrati” 

11. Pentru “Guta, Salam, Minune … “ 

12. Ati vazut cozile de la loto de Craciun si inainte de alegeri??? 

13. You can’t teach an old dog new tricks. Razboiul intre generatii este intetit de aparitia I phone-lor, mp4 player-elor, etc.. care pt parinti reprezinta o directie in care se duc banii… se plang ca nu stiu sa le foloseasca, dar nici nu vor. 

14. La nunta invitam toti cunoscutii si necunoscutii, “ca sa iesim bine”, facem si nunta la biserica “ca se da mai mult”. 

15. McDonald’s este un succes in Romania . 

16. Romanii peste 40 de ani care mai fac ocazional un sport sunt atat de rari incat intorci capul dupa ei prin parcuri. 

17. Mai nou, burta la barbat este ‘sexy” 

18. Padurile/Parcurile/Locu din spatele blocului dupa 1 Mai arata ca o groapa menajera. 

19. Fereasca Dumnezeu sa facem ceva daca nu ne plateste cineva.  

20. Nu intelegem termenul “solidaritate sociala”. Suntem paranoici, si nu ne gandim ca poate ala chiar are nevoie de bani. Tu cu leu ala nu faci nimic, el isi ia o paine mica.

21. Facem rate la banca pentru plasma si masina de spalat vase fara sa ne pese de comisioane si dobanzi, apoi dam vina pe banci ca ne jefuiesc. 

22. Pentru OTV / Kanal D / DDtv / 10tv

23. Suntem invidiosi. De ce are vecinu masina/termopan/functie/nevasta traznet? Nu ne intrebam ce au facut ei ca sa ajunga acolo (munca, eforturi, etc). Nuu, e mai simplu sa gasim explicatii de gen “se culca cu seful, fura, are noroc…” 

24. FUTUI mileul si pestele de pe televizor din casele “parintesti”. 

25. Fratica, turcii ne-au cotropit sute de ani, dar noi la scoala invatam despre cele cateva victorii pe care le-am avut impotriva lor. De parca “Istoria ” trebuie sa fie motiv de mandrie, nu stiinta de studiu. 

26. In scoala intri ca o bucata de plastelina. 12 ani astia te modeleaza sub forma unui cacat. Apoi dai un examen. Si devii cacat cu diploma. Mai joci?

27. Daca trebuie sa aruncam tigara din masina uitam ca avem scrumiera, si aruncam pe geam, in schimb daca observam noi acest comportament facem pe nevinovatii, ba chiar il blamam pe respectivul. 

28. Mergem la Mall vrand sa cumparam de maxim 20 de lei. Iesim cu 3 sacose. 

29. Donatorii de sange sunt oamenii care nu doneaza din empatie, ci care au nevoie de bonurile alea nenorocite de masa. (Multumesc pt efortul din vara!)

5 comentarii:

Anonim spunea...

sa stii ca eu chiar am nevoie de bonuri... ca acu am e platit 80 de lei la faculta si pana marti mai trebe sa mai fac rost de 40 si nu stiu zau de unde... daca nu donam nici pe aia nu ii aveam :))

ove spunea...

sa-mi bag pula daca nu ai vorbit ca un barbat adevarat (care nu e roman). tot trick-ul aici, e cat de multe faci tu ca individ ca sa nu faci nimic din ce ai scris

Anonim spunea...

lasati donatorii de sange in pace! deschid petitie pe petitieonline.ro sau cum e site-ul :)) hai donatorii! donez ficat si rinichi, cine doreste sunati la +04-donezorgane0 =))

Poke spunea...

True... True... Si sunt atat de multe lucruri inca nespuse... Dar de ce sa iti racesti gura spunand lucruri care nu se vor schimba niciodata... Cine te asculta... Si chiar daca te asculta de ce si-ar complica viata cu asa ceva ca si carti sau mersul pe jos...

Si asta de la urma ca mica dedicatie pentru multi... Suntem un popor cu lipsa totala de vointa... Nu putem gandi pentru noi... Nu putem sa ne urmam instinctul si preferam sa urmarim turma care se intreapta vertiginos spre prapastie... Si mai ales ne plangem ca nu ne putem lasa de cate vre-un viciu fara macar sa incercam...

Dar asta e... Ce putem face...

Arthemis spunea...

Deci geniala faza! ai uitat de rapirea din Serai de pe pereti, de vasele cele bune din care nu mancam zilnic sa nu le spargem ca sunt farfurii de gala, de faptul ca inainte de 89 erau intr-o clasa 2-3 elevi care erau oile negre pt ca nu invatau, acum sunt 2-3 care invata. Si faza cu donatu, am facut si io fapta aia buna, nu pt bonuri, si mi-am jurat solemn ca n-o mai fac ca mi-am revenit taaare greu dupa. dar in mai crek ma bag iar, sa vedem cum ma simt. aaaa si ai mai uitat ceva:)) un lucru de care sunt satula, eu cel putin. Eu m-am saturat sa fac vacantee in alta tara pt ca e la juma de pret decat vacanta de aici. Spor in sesiune!